MONTERING – TRIN FOR TRIN

Når du modtager dørene er det nemt og overskueligt at montere dem.

Flekskarmene kommer klar og skal kun limes og spændes fast. Når flekskarmen monteres i dørhullet, sidder tvingerne fortsat i for at sikre, at skummen ikke ekspanderer og slår flekskarmen skæv eller ud af lod.

Tvingerne afmonteres efter skummets tørretid (jf. producentens anvisning). Herefter påmonteres indfatninger, og dørbladet påhægtes de tunghængslede hængsler, der allerede er blevet monteret fast til flekskarmen under produktionen. Afslutningsvis justeres hængslerne samt greb og rosetter monteres.

SPAR EFTERFØLGENDE MALERARBEJDE

Når dørene er blevet monteret, kan du krydse både det og afsluttende malerarbejde af listen. Både flekskarm og indfatninger er malet på forhånd.

Hvis det er ønsket, så kan du selv montere dørene, hvis du læser vores trin-for-trin guide. Monteringen kan også udarbejdes af Odan ApS, der kan samle og montere døren på ingen tid.

DRIFT & VEDLIGEHOLDELSE

DRIFT

Hængslerne skal ikke smøres. Rengøres med fugtig klud samt almindelig sæbe. Gummilister må kun vaskes med vand og sæbe. Ved ønske om justeringer af døre samt hængsler skriv til info@odan.dk

Husk at være opmærksom på badeværelsesdøren, da denne skal tørres efter såfremt, den kommer i kontakt med vand, idet der er tale om træmateriale.

GARANTI

Herved er den almene købsgaranti gældende. Dog er der 5 års garati på hængsler samt låsekasser. Hvis Odan ApS monterer dørene, er der tale om den almene AB 92 garanti.RINGO

CVR  31609518

SØNDRE TANGVEJ 24

2791 DRAGØR

INFO@ODAN.DK

22 11 96 05