Montering

Montering af dørene er let overskuelig og lige til.
 Karmene kommer klar, de skal kun limes og spændes fast. Fastspændingen sker med tvinger for at stabilisere karmen og dermed sikre, at den monteres i lod. Når karmen monteres i dørhullet, sidder tvingerne fortsat i for at sikre, at skummen ikke ekspanderer og slår karmen skæv eller ud af lod. Tvingerne afmonteres efter skummets tørretid (jf. producentens anvisning). Herefter påmonteres indfatninger, og dørbladet påhægtes de tunghængslede hængsler, der allerede er blevet monteret fast til karmen under produktionen. Afslutningsvis indstilles hængslerne, greb samt rosette monteres.

Spar efterfølgende malerarbejde

Efter endt montering kræves der ikke malerarbejde, da både karm og indfatninger er malet på forhånd. Montering kan udarbejdes af Odan Aps (link til hjemmeside), som er i stand til at samle og montere døren på ingen tid, men hvis ønsket er det også muligt selv at opsætte døren, hvormed instrukser medfølger.

Drift og vedligeholdelse

Drift

Hængslerne skal ikke smøres. Rengøres med fugtig klud samt almindelig sæbe. Gummilister må kun vaskes med vand og sæbe. Ved ønske om justeringer af døre samt hængsler skriv til info@odan.dk

Husk at være opmærksom på badeværelsesdøren, da denne skal tørres efter såfremt, den kommer i kontakt med vand, idet der er tale om træmateriale.

Garanti

Herved er den almene købsgaranti gældende. Dog er der 5 års garati på hængsler samt låsekasser. Hvis Odan Aps monterer dørene, er der tale om den almene AB 92 garanti.